Hyppää sisältöön

Hae Riihimäen Vedelle verkostopäälliköksi

24.1.2023 Tiedotteet

Haemme vakituiseen työsuhteeseen laitoksen verkostoyksikköä johtamaan

VERKOSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Verkostoyksikkö huolehtii vesihuoltoverkoston käytöstä ja ylläpidosta sekä verkostoinvestointien toteuttamisesta.

Verkostopäällikön tehtäviin kuulu mm. johtaa yksikön toimintaa, vastata verkostoinvestointiohjelman mukaisten hankkeiden toteutuksesta, osallistua vesihuollon johtamiseen ja kehittämiseen sekä kehittää investointien suunnittelu- ja toteutuskäytäntöjä.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön perehtyneisyyttä vastaavanlaisista tehtävistä ja vähintään B-luokan ajokorttia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esimieskokemusta, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, erinomaista suomen kielen hallintaa, oma-aloitteisuutta, vahvaa kehittämisotetta ja digitaitoja.

Henkilöstöetuina tarjoamme esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etänä.

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Teknisten sopimuksen mukaan. Myös oma palkkatoive on mahdollista esittää hakemuksessa. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta 20.2.2023 klo 14.00 mennessä. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Riihimäen Vesi, Eteläinen Asemakatu 4,11130 Riihimäki. Lisätietoja antaa vesihuoltojohtaja Jarmo Rämö, puh. 040 330 4964, jarmo.ramo(at)riihimaki.fi.