Talousvesi Yleinen

Herajoen vesilaitokselta lähtevän talousveden klooraus jatkuu toistaiseksi

Yhdessä Herajoen vesihuoltolaitoksen raakavesikaivoista on havaittu pieniä pitoisuuksia koliformisia bakteereja. Herajoen vesilaitoksen puhdistusprosessi pystyy kuitenkin poistamaan tehokkaasti epäpuhtaudet verkostoon lähtevästä talousvedestä.

Jotta asiakkaille jaettavan veden laatu pystytään varmistamaan kaikissa olosuhteissa ja vedenjakelulle aiheutuvat riskit minimoitua, Herajoen vesilaitokselta asiakkaille lähtevään veteen lisätään pieni määrä klooria. Kloorausta jatketaan kunnes kaupungin terveysvalvonnalta saadaan lupa sen lopettamiseen.

Kloorauksen seurauksena kaupungin eteläosissa talousvedessä saattaa olla havaittavissa normaalista poikkeava maku ja haju. Vesi on kuitenkin laatuvaatimusten mukaista ja täysin turvallista nautittavaksi.

Lisätietoja antaa: vesihuoltojohtaja Jarmo Rämö, p. 040 330 4964


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 1 Kyllä 3 Ei 1

Kommentit on suljettu.