Yleinen

Riihimäen Vesi hakee verkostoyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen putkiasentajaa

Riihimäen Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka vastaa Riihimäen kaupungin vesihuollosta. Laitoksen toimintaan kuuluu vedenottamoiden, verkostojen ja jätevedenpuhdistamon käyttö, kunnossapito ja rakentaminen. Riihimäen Veden palveluksessa on 28 alan ammattilaista.

Haemme verkostoyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

Putkiasentajaa

Arvostamme ammattitaitoa ja oma-aloitteisuutta. Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vähintään B-ajokorttia.

Asentajan toimenkuvaan kuuluu mm. vesijohto-, jätevesi- ja sadevesiputkien, kaivojen ja muiden vesihuoltoon liittyvien laitteiden asennus- ja huoltotyöt, sekä kiinteistöjen vesimittareiden asennus- ja vaihtotyöt. Perehdyttämisjakson jälkeen tehtäviin lisätään varallaolo.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi –palvelun kautta 3.1.2020 klo 14.00 mennessä. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Riihimäen Vesi, Eteläinen Asemakatu 4,11130 Riihimäki.

Lisätietoja antaa verkostopäällikkö Jukka Salminen puh. 019 758 4967, jukka.salminen@riihimaki.fi.

 

 

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.