Yleinen

Petsamonkadun vesihuoltosaneeraus 2019

Petsamonkadun vesihuoltosaneerauksen kaivuutyöt siirtyvät katualueille 15.4.2019 alkaen, jolloin suljetaan Risteyskatu läpikulkuliikenteeltä Petsamonkadusta länteen Riihimäen Ison Kirpputorin kohdalta.

Pääsiäisen jälkeen 23.4.2019 kaivuutyöt siirtyvät Petsamonkadun ja Risteyskadun risteykseen, jolloin koko risteys on suljettu läpikulkuliikenteeltä noin pari viikkoa. Liikenne Petsamonkadun pohjoispäähän ja Hallakadulle ohjataan Petsamonkatu – Huurrekuja – Paavolantie – Risteyskatu – Petsamonkatu -reittiä.

Petsamonkatu-Risteyskatu -risteysalueen jälkeen kaivuutyöt siirtyvät Hallakadulle.

 

Lisätietoja:

Urakoitsija: Lakeuden Maanrakennus Oy, Jouni Heikkilä, p. 040 832 0039

Riihimäen Vesi: Tuuli Tetri, p. 019 758 4858

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.