Yleinen

Vesihuoltosaneeraukset vuonna 2019

Vuonna 2018 aloitettiin kaksivuotinen vesihuoltosaneerausurakka Laaksokadun alueella. Tänä vuonna saneerattavat linjat ovat Uramontien mäen pohjoispuoli sekä Salpausseläntie Uramontieltä vesitornille.

Vuoden 2019 vesihuoltosaneerauksia urakoidaan myös Petsamonkadun, Peuranpolun, Lasitehtaantien ja Kynttilätien alueilla.

Petsamonkadun pohjoispäässä saneerataan vanhoja putkia, rakennetaan hulevesiviemäri sekä valmistaudutaan alueen uuteen asemakaavaan putkilinjojen siirroilla.

Peuranpolulla saneerataan putkia välillä Ilomäentie-Lapinkatu. Saneerauksen yhteydessä rakennetaan runkolinjat sekä tonttihaarat omakotitalotonteille Peuranpolun varressa.

Lasitehtaantiellä tehdään uusia putkilinjoja tulevaa puukerrostaloaluetta varten ja samalla saneerataan kadulla oleva vanha vesihuolto. Lasitehtaantiellä urakoidaan Ilveskadun risteyksestä lännen suuntaan.

Kynttilätien alueella urakka-alue ulottuu Parmalasta Meijerintielle saakka. Vanhojen putkien saneerauksien ja hulevesiviemärin rakentamisen lisäksi alueella tehdään vesijohtojen linjauksien muutoksia sekä uusia vesijohtoyhteyksiä vedenjakelun varmuuden parantamiseksi.

Vesihuoltosaneeraukset aiheuttavat aina liikenteen poikkeusjärjestelyjä urakka-alueille ja niiden läheisyydessä. Vesihuoltolinjojen sijainnin ja työturvallisuuden vuoksi alueiden kaduilla on moottoriajoneuvoilla ajo kielletty, tonteille ajo sallittu. Isommilla urakka-alueilla ajokiellot merkitään aina pätkittäin työn etenemisen mukaan.

Riihimäen Veden yhteyshenkilöt sekä urakoitsijoiden yhteyshenkilöt urakkakohteittain löytyvät Riihimäen Veden verkkosivuilta kohdasta Verkostosaneeraus.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.