Yleinen

Vesihuollon rakentamistyö käynnistyy Tiiliruukinkadulla viikolla 39

Riihimäen Vesi rakennuttaa vesijohtoa sekä jätevesi- ja sadevesiviemäriä Tiiliruukinkadulle Ahokadulta etelään noin 50 metrin matkalle. Työssä rakennetaan vesihuolto Tiiliruukinkadulle kaavoitetuille uusille tonteille.

Vesihuoltolinjat rakentaa Riihimäen kaupungin katu- ja puistoyksikön rakentamisyksikkö. Työt kestoksi on arvioitu noin kolme viikkoa ja työt aloitetaan viikolla 39. Työtä tehdään arkipäivisin klo. 7.00 – 16.00 välisenä aikana. Työn ajaksi katu suljetaan kyseiseltä kohdalta ja työ saattaa aiheuttaa vesikatkoja, joista ilmoitetaan erikseen.

Pahoittelemme vesihuoltolinjan rakentamisesta asiakkaillemme aiheutuvasta haitasta.

Työmaa-asioissa yhteyshenkilönä toimii Riihimäen kaupungin katu- ja puistoyksikön rakentamisyksikön työnjohtaja Ilkka Mallenius puh. 019 758 4899.

Jukka Salminen
Riihimäen Vesi
verkostopäällikkö
p.019 758 4967


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.